Sponsoren

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wij zijn enorm dankbaar voor de steun van onze sponsoren. Zonder deze sponsoren is er geen team. In ieder geval geen team dat er zo mooi bij rijdt als de Beachboys.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1361″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Turk en van Rossum” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Turk & van Rossum projectinrichters is een jonge dynamische onderneming met ervaren medewerkers op het gebied van totale kantoor- & projectinrichting.

Wij verzorgen de complete inrichting van bedrijfspanden. Wij adviseren onze bestaande en nieuwe klanten over het optimaal inrichten van de beschikbare verblijfsruimte. Hierbij wordt rekening gehouden met belangrijke aspecten als sfeer, ergonomie, functionaliteit en duurzaamheid.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row rtl_reverse=”yes”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1383″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Wamerdam Installatietechniek” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Warmerdam Installatietechniek b.v. is sinds 1995 actief op de markt in verwarming- en luchtbehandeling, destijds gestart als Warmerdam Verwarmingssystemen v.o.f.
In deze tijd was de agrarische sector de grootste divisie waarin Warmerdam actief was, in de loop der jaren is dit uitgebreid met de particuliere markt en de luxe woningbouw.

Hierbij zijn de werkzaamheden aangevuld met water-, riolering en gasinstallaties. In de loop der jaren is het monteren van sanitair een onderdeel geworden van onze werkzaamheden, hiermee is Warmerdam een totaal binneninstallateur geworden. In 2010 heeft Warmerdam de stap gemaakt om de werkzaamheden uit te breiden met dak- en zinkwerk, om zo een totaal pakket aan onze klanten aan te kunnen bieden. Met de start van het jaar 2014 heeft Warmerdam Installatietechniek de volgende stap gezet en zijn we gestart met het installeren en onderhouden van aircosystemen. Warmerdam Installatietechniek is F-gassen gecertificeerd, daarmee heeft u de garantie dat uw installatie en onderhoud van onze service voldoet aan strenge wettelijke en milieutechnische eisen.

De naamsverandering naar Warmerdam Installatietechniek die destijds heeft plaats gevonden komt hiermee dan ook volledig tot zijn recht.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met circa 30 werknemers verdeeld over onze verschillende disciplines.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]