Nieuwe sponsor: Bemelman Bike Sport

Deel dit bericht

Nog een nieuwe sponsor! Bemelman Bike Sport is natuurlijk bij alle wielrenners uit de Bollenstreek wel bekend. Dit jaar gaan zij ook de BeachBoys sponsoren en daar zijn wij heel erg blij mee. Bemelman Bike Sport is ook sponsor van de RTV de Bollenstreek, dat is de thuisclub van de BeachBoys dus dat past mooi in elkaar!

Wij staan graag voor u klaar voor advies. Bel wel even voor het maken van een afspraak! Voor onderhoud hoeft u geen afspraak te maken.

De unieke mountainbike-, racefiets- en E-Bike-specialist van de Bollenstreek met eigen fiets-lakkerij Bikepaint in Noordwijkerhout.
Uw fiets in elk gewenst design en custom build! Ook voor schoolfietsen en e-bikes met lage instap kan u bij ons terecht. Wij hebben diverse merken.
Ook repareren wij alle merken fietsen. De winkel is ontstaan vanuit passie en liefde voor het vak. Inmiddels hebben wij het Merida dealerschap uitgebreid en is de winkel een Merida Premium Dealer geworden. Er zijn maar een select aantal Merida Premium Dealers in de Benelux. Deze winkels
hebben een onderscheidend vermogen in zowel advies als service. De winkelmedewerkers zijn goed op de hoogte van het Merida assortiment en kunnen u perfect adviseren bij de aanschaf van uw nieuwe Merida fiets! Bemelman Bike Sport heeft een breed assortiment Merida fietsen in de winkel staan.
U vindt hier zowel racefietsen, mountainbikes, fitness fietsen, hybride fietsen en e-bikes van
Merida.
Het juiste adres voor uw nieuwe sportfiets of e-bike dus. Daarnaast kunt u bij de winkel ook terecht voor een uitgebreid assortiment accessoires en kleding van bijvoorbeeld Rogelli. Racefietsen van het prachtige merkĀ  Colnago. Een op maat gemaakte fiets van een innovatief merk. Wij hebben alles in huis om uw fiets aan te kleden en te onderhouden.

Meer nieuws

blog

Nieuwe sponsor: Bemelman Bike Sport

Nog een nieuwe sponsor! Bemelman Bike Sport is natuurlijk bij alle wielrenners uit de Bollenstreek wel bekend. Dit jaar gaan zij ook de BeachBoys sponsoren

blog

Nieuwe sponsor: Maan Machines

Ook Maan Machines gaat de BeachBoys sponsoren. De beide eigenaren, Jan Hachmang en Mark van de Niet, komen tevens het team versterken. Mark is vorig

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch