Nieuwe sponsor: Maan Machines

Deel dit bericht

Ook Maan Machines gaat de BeachBoys sponsoren. De beide eigenaren, Jan Hachmang en Mark van de Niet, komen tevens het team versterken. Mark is vorig jaar gestart met wedstrijden rijden en is bijzonder enthousiast. Jan heeft vroeger al wedstrijden gereden bij de RTV de Bollenstreek. Beide trainen al langere tijd met het mountainbike groepje van ons team.

Van een klein bedrijf wat in de avonduren is begonnen met 2 zeer enthousiaste personen naar een service gericht productie bedrijf met 3 vaste krachten. Inmiddels is MAAN uitgebreid tot een bedrijf wat zich vestigt in Noordwijkerhout aan de Pletterij.

MAAN is een jong en servicegericht productie bedrijf wat op alle mogelijke manieren klaar staat voor haar klanten. Als het gaat om producten op aantal te verpakken is MAAN het juiste bedrijf om mee samen te werken.

 

Meer nieuws

blog

Nieuwe sponsor: Bemelman Bike Sport

Nog een nieuwe sponsor! Bemelman Bike Sport is natuurlijk bij alle wielrenners uit de Bollenstreek wel bekend. Dit jaar gaan zij ook de BeachBoys sponsoren

blog

Nieuwe sponsor: Maan Machines

Ook Maan Machines gaat de BeachBoys sponsoren. De beide eigenaren, Jan Hachmang en Mark van de Niet, komen tevens het team versterken. Mark is vorig

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch