Nieuwe sponsor: Warmerdam Installatietechniek

Deel dit bericht

Warmerdam Installatietechniek b.v. is één van onze nieuwe sponsoren en wij zijn daar natuurlijk ontzettend blij mee. Roy Warmerdam rijdt al een tijdje bij ons team maar nu we met nieuwe kleding bezig zijn heeft hij aangegeven dat hij graag op het nieuwe tenue van de BeachBoys wil. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee want mooie wielerkleding moet wel betaald worden.

De BeachBoys is een bijzonder leuk team en bijna alle sponsoren rijden zelf in het team en dat maakt het natuurlijk extra leuk.

Warmerdam Installatietechniek b.v. is sinds 1995 actief op de markt in verwarming- en luchtbehandeling, destijds gestart als Warmerdam Verwarmingssystemen v.o.f. In deze tijd was de agrarische sector de grootste divisie waarin Warmerdam actief was, in de loop der jaren is dit uitgebreid met de particuliere markt en de luxe woningbouw.

Hierbij zijn de werkzaamheden aangevuld met water-, riolering en gasinstallaties. In de loop der jaren is het monteren van sanitair een onderdeel geworden van onze werkzaamheden, hiermee is Warmerdam een totaal binneninstallateur geworden. In 2010 heeft Warmerdam de stap gemaakt om de werkzaamheden uit te breiden met dak- en zinkwerk, om zo een totaal pakket aan onze klanten aan te kunnen bieden. Met de start van het jaar 2014 heeft Warmerdam Installatietechniek de volgende stap gezet en zijn we gestart met het installeren en onderhouden van aircosystemen. Warmerdam Installatietechniek is F-gassen gecertificeerd, daarmee heeft u de garantie dat uw installatie en onderhoud van onze service voldoet aan strenge wettelijke en milieutechnische eisen.

 

Meer nieuws

blog

Nieuwe sponsor: Bemelman Bike Sport

Nog een nieuwe sponsor! Bemelman Bike Sport is natuurlijk bij alle wielrenners uit de Bollenstreek wel bekend. Dit jaar gaan zij ook de BeachBoys sponsoren

blog

Nieuwe sponsor: Maan Machines

Ook Maan Machines gaat de BeachBoys sponsoren. De beide eigenaren, Jan Hachmang en Mark van de Niet, komen tevens het team versterken. Mark is vorig

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch