Nieuwe kleding voor de Boys!

Deel dit bericht

Tijdens de Corona crisis hebben wij de tijd gehad om eens te bedenken wat wij met onze teamkleding gaan doen. We hadden al bedacht dat we van kledingleverancier wilden veranderen, we zijn overgestapt naar Tactic. Tactic is een fabrikant van o.a. fietskleding en Tactic Benelux is gevestigd in Noordwijk. Dat was één van de redenen dat we overgestapt zijn want dat is gewoon erg prettig de andere reden is dat ze prachtige kleding maken die van top kwaliteit is. De kleding wordt gemaakt in de fabriek van Tactic die gevestigd is in het welbekende Girona.

We wilden dan natuurlijk wel de kleding wat aanpassen maar wel een beetje vast blijven houden aan de herkenbare kleuren want die vallen zo lekker op als je in het peloton rijdt. De vorige kleding had een felblauwe broek, arm- en beenstukken en lange broek. Het nadeel was dat met name de arm- en beenstukken en ook de lange broek na verloop van tijd verkleurde en dat wilde we niet meer. Gelukkig zat in ons vorige design ook een donkerblauwe kleur en die hebben we gebruikt voor de broek en arm- en beenstukken.

Het ontwerp is door onszelf gemaakt en we zijn nu in afwachting van de eerste kleurproef vanuit de fabriek van Tactic in Girona. Als dat allemaal naar wens is dan gaan we de productie in gang zetten en zul je ons deze zomer (2021) nog in de nieuwe kleding zien rijden.

We zijn benieuwd wat je er van vind!

Meer nieuws

blog

Nieuwe sponsor: Bemelman Bike Sport

Nog een nieuwe sponsor! Bemelman Bike Sport is natuurlijk bij alle wielrenners uit de Bollenstreek wel bekend. Dit jaar gaan zij ook de BeachBoys sponsoren

blog

Nieuwe sponsor: Maan Machines

Ook Maan Machines gaat de BeachBoys sponsoren. De beide eigenaren, Jan Hachmang en Mark van de Niet, komen tevens het team versterken. Mark is vorig

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch